Top

Bestellen en verzenden bij Many Colorz
Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat en worden meteen na plaatsing van artikelen in de winkelwagen getoond.


De verzendkosten zijn altijd inclusief:

 zorgvuldige verpakking van uw bestelling
 bij verzendkosten vanaf €3,95 ontvangt u een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaan


Als u NIET wilt dat in geval van pakketpost het pakketje bij de buren wordt afgegeven indien u niet thuis bent, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het plaatsen van uw bestelling (alleen beschikbaar voor verzendadressen in Nederland).

Many Colorz is uitsluitend een internetwinkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor bezichtigen of afhalen.Many Colorz verstuurt elke bestelling via PostNL. Het lukt PostNL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft PostNL maar liefst 2600 afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.


Levertijd


Alle producten in de webwinkel zijn uit voorraad leverbaar tenzij anders aangegeven.

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u hiervan bericht.

Betaalmogelijkheden


Voor onder andere iDeal betalingen maakt Many Colorz gebruik van Mollie. Mollie B.V. is een erkend bedrijf (met een vergunning van de Nederlandsche Bank voor het opereren als betaalinstelling) dat internetbetalingen verzorgt voor derde partijen. Mollie maakt gebruik van de meest betrouwbare veiligheidsprotocollen zodat uw gegevens veilig zijn. Per maand ontvangt Mollie betalingen voor bijna 25.000 bedrijven, dus de kans is groot dat u op uw rekeningafschrift al wel vaker de naam Stg. Mollie Payments hebt zien staan.


Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal meest gebruikte betaalmethode in Nederland, zie de site van iDeal voor meer info
  • MisterCash / Bancontact veel gebruikte betaalmethode vanuit België, zie de site van Bancontact / MisterCash voor meer info
  • Belfius betaal vanuit je eigen bankomgeving (alleen beschikbaar voor klanten van Belfius)
  • (Europese-) Bankoverschrijving: zelf het bedrag overschrijven
  • Sofort / DirectEbanking beschikbaar voor o.a. Nederlandse, Belgische en Duitse bankrekeninghouders, zie de site van Sofort voor meer info
  • PayPal betaling met gekoppelde bankrekening of credit card (alleen beschikbaar bij besteding van minimaal €8,00) (let op: wij accepteren alleen PayPal betalingen van rekeningen met een gecontroleerde status en zenden altijd naar het adres zoals bij PayPal is opgegeven)
  • KBC-CBC betaalknop. Betaal vanuit je eigen bankomgeving (alleen beschikbaar voor klanten van KBC)Service en recht op ontbinding van de koopovereenkomst


U mag een product binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan ons retourneren. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug. De kosten van het retourzenden kunnen we helaas niet vergoeden.


De voorwaarden hiervoor zijn:

U maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan ons dat u de koop wilt ontbinden door ons een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop af.  Of u maakt gebruik van dit webformulier. En u zendt het product binnen 2 weken daaropvolgend terug aan ons.

U doet uw best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop / doos en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee wij u de bestelling toezonden.

Als u meerdere producten had besteld, waarvan u slechts een deel wilt terugsturen dan storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggezonden artikelen terug, het verzendkostendeel storten wij dan niet terug.

U frankeert de zending voldoende. Eventuele strafport trekken wij van het terug te storten aankoopbedrag af.

U voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of u schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: uw naam en het bestelnummer.

Vanzelfsprekend ontvangt u alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet door u beschadigd / verbruikt zijn. U kunt bij twijfel het best eerst even contact met ons hierover opnemen.
Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug.

Eventuele giften of kortingscodes die u bij de bestelling van ons ontvangen heeft, hoeft u niet terug te sturen / blijven geldig.


Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace ontvangt u ook een verzendbewijs).

 
Retouradres:          
Many Colorz

Bazuinlaan 5
3438CP NIEUWEGEIN
NEDERLAND


U HEEFT UITERAARD RECHT OP EEN DEUGDELIJK PRODUCT. 
BIJ EEN DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL GELDEN ANDERE VOORWAARDEN DAN HIERBOVEN BESCHREVEN,
NEEM IN DAT GEVAL Z.S.M. CONTACT MET ONS OP (info@manycolorz.nl) ZODAT WE HET PROBLEEM KUNNEN OPLOSSEN.
 

Many Colorz maakt gebruik van het webwinkelsysteem van Luondo BV. Door gebruik te maken van dit systeem kunnen wij er zeker van zijn dat alle gegevens van ons én onze klanten op een veilige manier over het internet gaan en veilig worden opgeslagen.
 Telefoonnummer


 

telefonisch contact (lees instructie hieronder eerst!):


Onderstaand nummer is alleen bedoeld voor klanten (in bezit van een bestelnummer) en alleen in die uitzonderlijke gevallen waar geen mogelijkheid is om via email contact met ons op te nemen. Als u dit nummer belt word u doorgeschakeld naar voicemail. 

Spreek het volgende op de voicemail in:
- uw naam 
- het bestelnummer 
- kort de reden dat u belt

U wordt dan zo snel mogelijk (afhankelijk van de situatie) teruggebeld of gemaild.

084-8690230 (ca. 80 cent per minuut + eventueel kosten voor mobiel telefoneren)
Vragen over producten of andere vragen die via e-mail gesteld kunnen worden, worden sowieso niet beantwoord via de telefoon!Vragen stellen via onderstaand contactformulier of rechtstreeks naar info@manycolorz.nl is altijd de snelste manier om antwoord te krijgen!


ContactformulierWe antwoorden zo snel mogelijk en in elk geval binnen 24 uur (zon- en feestdagen uitgezonderd).


Heeft u geen antwoord gekregen binnen 24 uur?
Dan is onze mail misschien voor spam aangezien (check de spam-map) of u heeft een typefout gemaakt bij het invullen van uw mailadres (vul het formulier opnieuw in of mail ons rechtstreeks).


CONTROLEER VOORDAT U OP VERSTUREN KLIKT OF HET E-MAILADRES CORRECT GETYPT IS
@