Top

RetourinformatieRetourinformatie (mbt het recht op ontbinding van de koopovereenkomst)
 
U mag een product binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan ons retourneren. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terug. De kosten van het retourzenden kunnen we helaas niet vergoeden.

De voorwaarden hiervoor zijn:

1.    U maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan ons dat u de koop wilt ontbinden door ons een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat u van het herroepingsrecht gebruikt wilt maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop afOf u maakt gebruik van het herroepingsformulier (HIER KLIKKEN). En u zendt het product binnen 2 weken daaropvolgend terug aan ons.
2.    U doet uw best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop / doos en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee wij u de bestelling toezonden.
3.    Als u meerdere producten had besteld, waarvan u slechts een deel wilt terugsturen dan storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggezonden artikelen terug, het verzendkostendeel storten wij dan niet terug.
4.    U frankeert de zending voldoende. Eventuele strafport trekken wij van het terug te storten aankoopbedrag af.
5.    U voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of u schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: uw naam en het bestelnummer.
6.    Vanzelfsprekend ontvangt u alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet door u beschadigd / verbruikt zijn. U kunt bij twijfel het best eerst even contact met ons hierover opnemen.
7.    Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug.
8.    Eventuele giften of kortingscodes die u bij de bestelling van ons ontvangen heeft, hoeft u niet terug te sturen / blijven geldig.
 
Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace ontvangt u ook een verzendbewijs).

 
U HEEFT UITERAARD RECHT OP EEN DEUGDELIJK PRODUCT. 
BIJ EEN DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL GELDEN ANDERE VOORWAARDEN DAN HIERBOVEN BESCHREVEN, NEEM IN DAT GEVAL Z.S.M. CONTACT MET ONS OP (info@manycolorz.nl) ZODAT WE HET PROBLEEM KUNNEN OPLOSSEN.